HİNDİSTAN CEVİZİ

HİNDİSTAN CEVİZİ



Hintcevizi : Bir diğer adı müskat'tır. Beşamel sos ve benzerleri ile peynirli yemeklerde kullanılır. En ince rendeden çekilir. Acımsı tadından ötürü çok küçük miktarlarda kullanılmalıdır. 
Böbreklerdeki kum ve taşların düşürülmesine yardımcı olur. Mide ağrısını yok eder. 
Rendelenmiş hindistan cevizi etinden elde edilen Hindistan cevizi sütü, Omega 3 yağ asitlerinin toplanmasını sağlar. Hindistan cevizi sütü yağlı olsa da, içerdiği yağlar metabolizmanız için gereklidir. Sadece bir öğünlük tüketiminin sonrasında bu iyi yağlar metabolizma hızını daha da arttırabilir. Bu da kilo vermenize yardımcı etkendir. Ayrıca sindirim sisteminin ve besin emiliminin yardımcısıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder